Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Úrazové subdurální krvácení

co je úrazové subdurální krvácení

Odpovědi na otázku

neboj se, hlavně včas řešit, znám pár lidí a žádný následek, někdy použijí leaser. je to bezbolestné
vnitřní krvácení do mozku
Těžké krvácení do mozku. je nuta operace
krvácení do mozku
Směřuje mezi tvrdou plenu a pavoučnici, je opět následkem nějakého traumatu a zdrojem krvácení jsou žíly na horní části mozkových polokoulí.
Krvácení do mozku.
krvácení do mozku
Krvácení do mozku, okamžitě k lékaři -!
krvácení do mozku
Těžké krvácení do mozku.Co nejrychleji je nutná operace.
Je to těžké krvácení do mozku je nutná okamžitá operace.
Po těžkém úrazu dojde ke krvácení pod mozkovou plenou. Vyžadována je operace!
Krvácení pod tvrdou plenou mozkovou, které je obvykle následkem velmi těžkého úrazu a prakticky vždy je kombinováno s nějakým přímým poraněním mozkové tkáně .. léčí se okamžitým chirurgickým zákrokem ..
Krvácení pod tvrdou plenou mozkovou, které je obvykle následkem velmi těžkého úrazu a prakticky vždy je kombinováno s nějakým přímým poraněním mozkové tkáně (kontuze aj.). Stav nemocných je podstatně horší než u epidurálního krvácení. Častěji postihuje starší lidi, protože mají atrofický mozek a v důsledku toho i o něco více prostoru mezi tvrdou plenou a samotným mozkem, kde se nacházejí přemosťující cévky. Tím, že je mozek menší, jsou cévky více natažené a náchylné ke krvácení. Subdurální krvácení má vysokou mortalitu (30-50 %), je totiž často součástí polytraumatu. Léčba: okamžitý chirurgický zákrok.